Ambasadorët e 9 shteteve të BE-së vizituan Banjisht-in

///Ambasadorët e 9 shteteve të BE-së vizituan Banjisht-in

Ambasadorët e 9 shteteve të BE-së vizituan Banjisht-in

Ambasadori i BE-së në Maqedoni Aivo Orav dhe Ambasadorët e Sllovenisë, Francës, Hollandës, Italisë, Austrisë, Hungarisë, Sllovakisë dhe Greqisë, dje ishin mysafire të Banjave të Dibrës Capa. Ata morën pjesë në inagurimin e fillimit të punimeve të një rruge malore për ecje me gjatësi prej 17 km, që njëkohësisht lidh edhe dy hotelet Banjisht dhe Kosovrast, të shoqëruar edhe nga kryetari i komunës të Dibrës Mr. Ruzhdi Lata.

Për nder të mysafirëve u organizua një koktell me specijalitete dibrane si: kabuni, allvë, qeshkek, byrek … etj. Mysafiret qendruan per me shume se 2 ore ne Banjisht.

Walking-road

2018-07-11T11:46:13+00:00

Leave A Comment