Hapja solemne e hotelit Kosovrast

///Hapja solemne e hotelit Kosovrast

Hapja solemne e hotelit Kosovrast

Në 17 Maj 2014, pas me shumë se dy muaj pune intenzive, rihapet për funksionim normal hoteli i renovuar i Kosovrastit. Shiritin e prenë kryetari i BDI-së Z. Ali Ahmeti, Gjenerapi Z. Gëzim Ostreni dhe pronari i Banjave të Dibrës Z. Mexhit Capa.

Projekti i renovimit përfshihu restorantin e hotelit, recepsionin, hollin e pritjes si dhe të gjitha hapësirat tjera publike. Hoteli njëkohësisht u pasurua me biblotekë dhe një restoran të ri.

2015-04-08T11:15:46+00:00

Leave A Comment