Lajme

Vizita e Ministrave në Dibër

Ministri i Ekonomisë Valon Saraçini dhe zëvendës Ministri i Transoirtit dhe Lidhjeve Xhelal Bajrami, vizituan Banjat e Dibrës Capa ne 5 Tetor 2013, të shoqëruar edhe nga kryetari i komunës Z. Ruxhdi Lata. Qëllimi i takimit ishte që të shikojnë nga afër ndryshimet e kryera në vitin 2013 në banjat tona, qendrën e re për

Shpesa Capa, ndër 10 menaxheret femra më të suksesshme

Znj. Capa përzgjidhet në grupin e 10 menaxhereve femra më të suksesshme të vitit 2012. Në mbrëmje e cila u organizua për të shtatin vit radhayi, ishin të pranishme edhe Znj. e parë e R.M. Ivanova, Ministrja e Kultures Kancevska-Milevska dhe këngëtarja Esma Rexhepova. Vë vazhdim mund të gjeni edhe një video klip në gjuhën

Broroshurat e reja

Me shumë kënaqësi po ju prezantojmë broshurat e reja të cilat kanë zëvendësuar flet palosjet që u përdorën për prezantim gjatë 4 viteve të fundit. Broshurat kanë informacion më të detajuar rreth shërbimeve tona dhe e gjithë përmbajtja është organizuar në 7 faqe: Faqja 1 - Historia e shkurtër e Banjave të Dibrës. Faqja 2 - Shërbimet mjekësore: hidroterapia,

Banja më e mirë sipas SPA Nominations

Për herë të parë në Maqedoni, në Dhjetor të vitit 2012  u organizuan çmimet SPA Nominations në Maqedoni, nën patronazhin e ministrit te ekonomisë Z. Valon Saraçini. SPA Nominations është një markë e regjistruar botërore, që ka për qëllim promovimin e qendrave SPA dhe Wellness, llixhave dhe rajoneve të pasura me ujëra termo-minerale, turizmit mjekësor si