Çmimet

//Çmimet
Çmimet 2018-08-04T14:10:59+00:00

Çmimet e akomodimit

Modern

330

Apartamenti

450

VIP Apartamenti

500
  Çmimi i paketës është për 1 person dhe në të përfshihet:

  Akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë)
  Kontrollet mjekësore gjatë kohës së qëndrimit
  Të gjitha terapiat që mjeku i cakton për ju gjatë ekzaminimit, përveç masazheve që paguhet ekstra 5 euro për çdo seancë.

Dhomat Moderne

237

Apartamenti

321

VIP Apartamenti

356
  Çmimi i paketës është për 1 person dhe në të përfshihet:

  Akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë)
  Kontrollet mjekësore gjatë kohës së qëndrimit
  Të gjitha terapiat që mjeku i cakton për ju gjatë ekzaminimit, përveç masazheve që paguhet ekstra 5 euro për çdo seancë.

Dhomat Moderne

31

Apartamenti

43

VIP Apartamenti

48

Në çmim përfshihet akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë). Për të shfrytëzuar shërbimet mjekësore kontrolli mjekësor është i detyrueshëm dhe kushton 20 Euro për person.

Shënim: Dhomat në hotelin tonë disponojnë të paktën 2 krevet. Nëse dëshironi që të akomodoheni vetë në një dhomë dyshe, atëherë duhet të paguani +50% për shtratin tjetër që nuk shfrytëzohet. Në të kundërt do të akomodoheni me një klient tjetër në dhomë të po të njejtës gjini.

6 Comments

 1. mustafa August 14, 2016 at 9:30 am - Reply

  pershendetje me intereson qmimi per 6 net e 7 dit per dy persona prej dates 19.09.2016.

  • spa August 15, 2016 at 11:15 pm - Reply

   Cmimi i paketes per 6 nete eshte 164 Euro per person ne dhoma standarde te cilat ofrohen vetem ne Banjisht dhe 188 Euro ne dhomat moderne te cilat ofrohen si ne Banjisht ashtu edhe ne Kosovrast.

 2. Republika March 30, 2017 at 12:40 pm - Reply

  Ne kemi qene per shume vjet ne banjat e Banjishtes ,me grupe nga Gjirokastra.Mendojme te vijme perseri ne muajin maj.Do te kishim deshire te nderronim ambient e te vijme ne Kosovrast,A mund te na informoni ne se ka dhoma standarte ne Kosovrast.

  • spa March 31, 2017 at 9:58 am - Reply

   E nderuar Znj. Republika,

   Ne kosovrast nuk ka dhoma standarde por vetem moderne. Per momentin kemi dhoma te lira, megjithate jemi shume te limituar me disponibilitet ne MAJ.
   Nese deshironi cmim me te lire te dhomave, atehere ne Kosovrast e keni vilen qe ndodhem 100 m larg hotelit.

 3. drita February 1, 2018 at 1:12 pm - Reply

  pershendetje .me intereson qmimi per nji person ne dhom vetem per 10 ditë me te gjitha taksat , dhoma te jetë afer liftit .

  • spa February 2, 2018 at 9:10 pm - Reply

   E nderuar Znj. Drita,

   Cmimi per 10 nete eshte 300 Euro per person dhe perfshin gjithcka pervec masazheve.

Leave A Comment