Foto Galeria

//Foto Galeria
Foto Galeria 2015-03-26T21:45:22+00:00

2 Comments

  1. majlinda August 28, 2013 at 10:42 pm - Reply

    Banjat e Dibres Capa jane nje nga banjat qe rrall mund ti gjesh si per ujerat termale ,balten por dhe nga nje personel i perkryer . Eshte viti i katert qe shkoj dhe kam ngelur teper e kenaqur ,

  2. Arjana October 7, 2014 at 10:52 am - Reply

    Eshte viti i dhjete qe shkoj dhe jam shume e kenaqur nga sherbimi dhe perkushtimi i stafit te fizioterapisteve.

Leave A Comment