Informacione tjera

//Informacione tjera
Informacione tjera 2018-07-06T16:12:41+00:00

Recepsioni:
Punon nga ora 6:30:00-21:30

 • Check out deri në orën 10:00
 • Check in nga ora 12:00

Mënyra e pagesës:

 • Kesh
 • Karta krediti dhe debiti (Visa dhe Mastercard)
 • Transferta Bankare ( Profature/Faturë)

Oraret e hajeve:

 • Mëngjesi 07:00-09:00
 • Dreka 12:00-14:00
 • Darka 19:00-21:00

Klientit i ofrohen disa zgjedhje gjatë secilës haje. Kuzhina kryesisht ofron specialitete, lokale, ballkanike dhe mesdhetare.

Shërbimet mjekësore:
Kujdes mjekësor në hotel 24 orë
Terapiat ofrohen nga e Hëna deri të Shtunën në intervalin 06:30-14:20, ndërsa hidroterapia nga ora 06:30-17:00, si dhe ditën e Diel me orar të shkurtuar.

Të përgjitshme:

 1. Të gjithë dhomat disponojnë TV dhe sistem kabllor ku mund të ndiqni disa nga televizionet më të mira të rajonit që emitojnë përmes sateliteve.
 2. Dhomat kanë telefon
 3. Rryma elektrike në hotel është 220 V

Llogaritë bankare:

Denarë MKD
Numri tatimor: 4008993100507
Numri i llogarisë: 290 2000001293 42
Banka: TTK Bank

Euro €
BENEFICIARY: Debarski Banji-Capa Macedonia
IBAN: MK07290701000279730
BENEFICIARIES BANK: TTK Banka A.D. Skopje
SWIFT CODE: TTXBMK2X

 

6 Comments

 1. Populli May 1, 2016 at 11:02 pm - Reply

  Pershendetje! Jam e interesuar per te ditur:A ka nje cmim tjeter per te miturit ?

  • spa May 2, 2016 at 9:28 pm - Reply

   Per femije nga 0-5.9 vjet akomodimi eshte falas. Nga 6-11.9 vjet paguhet 50% e cmimit te regullt ndersa nga mosha 12 vjet llogariten si persona te rritur.

 2. jeta August 19, 2017 at 2:17 pm - Reply

  Pershendetje .Cmimet jane te dhena per person ,por nese je cift ka ndonje cmim tjeter

  • spa August 21, 2017 at 4:59 pm - Reply

   Çmimet janë për person siç edhe shkruhet më larte, dhe për çifte vlejnë po të njejtat çmime.

 3. dini March 25, 2018 at 6:30 pm - Reply

  Pershendetje a ka edhe internet d.m.th wifi

  • spa March 28, 2018 at 12:30 pm - Reply

   Po hotelet tona kane Internet WiFi dhe ofrohet pa pagese.

Leave A Comment