water-world

Термо-минералните води

Прогласени како најлековити бањски води во Европа што нудат брзо, ефективно и без болно лекување на разби болести,

banjishti

Бања БАЊИШТЕ

Инспирирана од вековната традиција и убавата природа околу неа, ова бања е единствено место каде најдете истовремено лекување и релаксација.

kosovrast

Бања КОСОВРАСТ

Прекрасна бања заoкружена со преубави пејсажи и со лјубезен персонал кој ќе се погрижи да се чуствувате како да престојувате во својот дом.

Зошто нашите бањи се најдобри?

   • Вековна традиција и над 65 години искусво во бизнисот
   • 100% природни и уникатни тремани
   • На ваше располагање се над 190 вработени
   • Модерни сместувачки капацитети
   • Над 20 000 клиенти годишно ги користат нашите услуги

Сведоштва на нашите клиенти

Дојдов со четри а дома си одам со две, исправена, освежена и и со многу почитивна енергија. Морам да кажам дека за сето ова заслужни се целиот медицински персонал кој функционира перфектно и целиот услужен персонал
В. Ристеска, Прилеп, МК
Тука не само штп се лекувам во неверојатно добри услови, но во исто време се чуствувам и како турист!
Б. Скендери, Тепелене, АЛ
Пријатно бевме изненадени и возхитани затоа што сте успеале тој божиј дар да го претворите во рај, да го оплемените и внатре во објектите, но и во негова непосредна надвореност. Сума, сумарум, восхитувачки делувате во целост со вашата искрајност…
Здружение на пензионери, Прилеп, МК
Преку овој емаил сакам да ја истакнам мојата заблагодареност, ние се лекувавме и релаксиравме во исто време, ова навистина е вистинско чудо.
Фамиилија С., Валона, АЛ
Ви се заблагодарувам што се грижевте за мојот татко во вашата бања. Господ да ве благослови вас и вашиот персонал.
Б. Кривца, Тексас, САД
Како секогаш, навистина многу ја цениме вашето гостопримство. Ние се чуствуваме како да сме дома за време на престојот. Ви пожелуваме се најдобро!
П.Бахоли & Е. Смоктхина, Приштина, КС
Многу ме изненади финиот однос на хотелскиот и медицинскиот персона. Продолжете да работите така а васите успеси од ден на ден ќе бидат поголеми.
Ангеле Групче, Охрид, МК

Последни вести

Нови инвестиции во Бањишт

април 18th, 2016|0 Comments

Во текот на почетокон на 2016-та година, над 1400 м2 простории во внатрешноста на Хотел [...]

Победници и во Балканските СПА Награди 2015

октомври 19th, 2015|0 Comments

Македонија за прв пат ова беше организатор на познатиот евенимент Балкански СПА Награди 2015 (Balkan [...]

Искуството на Гѓа Тренкоска во Бања Косовраст

јули 3rd, 2015|0 Comments

ПОЧИТУВАНИ, Во Вашата бања Цапа во Косоврасти престојував во месец Јуни оваа година. Токму на [...]

БАХА не прогласи како “Најдобар Медицински Ресорт за 2014”

јуни 30th, 2015|0 Comments

Балканската Алианса на Хотелски Асоцијации (БАХА) ни додели награда Најдобар Медицински Ресорт за 2014 година. [...]

Туроператорите од Русија ги посетија нашите бањи

април 29th, 2015|0 Comments

Група од 13 Руски туроператори беше на посета на Дебарските Бањи Цапа во 25 Април [...]

Руската веслачка репрезентација

април 24th, 2015|0 Comments

Имавме чест нашите услуги да им ги нудиме и на Руските клиенти. Дебарското езеро нуди [...]

9 Амбасадори на посета во Бањишт-е

мај 24th, 2014|0 Comments

Амбасадорот на ЕУ Aivo Orav, заедно со Амбасадорите на Словенија, Франција, Холандија, Италија, Австрија, Хунгарија, [...]

Се реновираше хотел Косовраст

мај 17th, 2014|0 Comments

На 17 Мај 2014, после повеќе од 2 месеци интензивна работа, горди сме што успеавме [...]

Средба со Туроператорите од Украина

ноември 12th, 2013|0 Comments

Група туроператори од Украина, по покана на ХОТАМ, пресотојуваа во Македонија од 10 до 14 [...]

Други вести >>>

Онлајн резервација

rezervim

Фејсбук

Следете не во фејсбук

Tura Virtuele 360°

360tour