Ценовник на пакети

Стандардни соби

260

Модерни Соби

300

Апартмент

400

  Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

 • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
 • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
 • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.
 • Туристичка Такса и ДДВ.

Стандардни соби

188

Модерни Соби

216

Апартмент

286

  Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

 • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
 • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
 • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.
 • Туристичка Такса и ДДВ.

Стандардни соби

24

Модерни Соби

28

Апартмент

38

Цената е за смествање на 1 лице со полн пансион (доручек, ручек и вечера). За да ги користите нашите бањски услуги, задолжително треба да направите лекарска контрола за што еднократно треба да се плати 20 Евра.

Напомена: Ние не нудиме едно креветни соби. Доколку сакате да се сместувате сами во двокреветна соба, треба да се плати +50% од редвната цена на ноќевање, во спротивно ќе се сместувате во соба со други клиенти од истиот пол.