БАХА не прогласи како “Најдобар Медицински Ресорт за 2014”

Home/Информации/Вести/БАХА не прогласи како “Најдобар Медицински Ресорт за 2014”

Балканската Алианса на Хотелски Асоцијации (БАХА) ни додели награда Најдобар Медицински Ресорт за 2014 година. Наградата ја примаше Гдин Меџит Цапа кои ги поздрави колегите од балканот и вети нови инвестиции во Дебарските Бањи Цапа во наредните години, за да станеме лидери не само во Балканот туку и во Европа.

Leave A Comment