Ценовник на пакети

Модерни Соби

300

Апартмент

400

ВИП Апартмент

500

  Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

 • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
 • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
 • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.
 • Туристичка Такса и ДДВ.

Модерни Соби

216

Апартмент

286

ВИП Апартмент

356

  Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

 • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
 • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
 • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.
 • Туристичка Такса и ДДВ.

Модерни Соби

28

Апартмент

38

ВИП Апартмент

48

Цената е за смествање на 1 лице со полн пансион (доручек, ручек и вечера). За да ги користите нашите бањски услуги, задолжително треба да направите лекарска контрола за што еднократно треба да се плати 20 Евра.

Напомена: Ние не нудиме едно креветни соби. Доколку сакате да се сместувате сами во двокреветна соба, треба да се плати +50% од редвната цена на ноќевање, во спротивно ќе се сместувате во соба со други клиенти од истиот пол.

Семстувањето на деца од 0-5 години е бесплатно.