Të nderuar,

Ju faleminderit që keni shprehur dëshirë të bëheni pjesë e stafit të Banjave të Dibrës Capa. Për momentin nuk ka konkurse të hapura për vende të lira pune. Ju mund të plotësoni formularin që do të gjeni më poshtë, kërkesa e juaj do të shqytrohet dhe ju do të kontaktoheni përmes e-mailit ose telefonit për të gjitha vendet e punës që do të hapen për pozicionin që do të aplikoni.

Fushat që janë me * janë të detyrueshme për tu plotësuar. Ju urojmë suksese !

Të dhënat personale

 

Shkollimi

 

Gjuhët e huaja

 

Për punësimin