Hotel Venec

/Hotel Venec
Hotel Venec 2018-07-11T11:46:11+00:00
Në qendër të qytetit të Dibrës, ndodhet hoteli i tretë i Banjave të Dibrës me emrin Venec. Ky hotel ofron akomodim në kushte mjaft moderne dhe është mjaft i përshtatshëm për të gjithë turistët që vizitojnë këtë qytet.

Hoteli disponom me:

 • 12 dhoma dyshe dhe
 • 2 apartamente
 • 1 Restorant A-la-carte
 • Restorant për evenimente, takime biznesi, seminare …
 • Teracë verore dhe park me sipërfaqe prej 300 m2
 • Parking për makina falas
 • Internet WiFi falas
 • etj.

Çmimet

Dhomat dyshe

41

Dhomat teke

31

Apartamenti

60
  Çmimi është për dhomë dhe përfshihet:

 • Flejtja
 • Mëngjesi
 • TVSH dhe taksat turistike

Dhomat dyshe

51

Dhomat teke

36

Apartamenti

70

  Çmimi është për dhomë dhe përfshihet:

 • Flejtja
 • Mëngjesi
 • Darka
 • TVSH dhe taksat turistike

Dhomat dyshe

61

Dhomat teke

41

Apartamenti

80

  Çmimi është për dhomë dhe përfshihet:

 • Flejtja
 • Mëngjesi
 • Dreka
 • Darka
 • TVSH dhe taksat turistike

Pagesa mund të bëhet në kesh, me kartela krediti Visa dhe MasterCard si dhe përmes llogarisë bankare (profaturë/faturë)

Foto galeria

4 Comments

 1. ilmi (miche) cenobafto March 2, 2016 at 9:45 am - Reply

  Pershendetje
  Jemi nje cift dhe dua qe te bej rezervim per dhomen Apartament ne Hotelin tuaj Venec ,mundohem ta bej rezervimin on line mirepo ketu ka opcion vetem per banjisht edhe per Kosvrast, per Venec nuk ka. A ka mundesi te rezervoj disi dhe si ?
  Data e qendrimit tim ne hotel do te jete prej :
  07-03-2016
  26-03-2016
  Pres konfirmimin tuaj
  Faleminderit

  • spa March 2, 2016 at 3:14 pm - Reply

   Konfirmimin ju kemi derguar me e-mail.

   • Alba September 17, 2016 at 7:49 pm - Reply

    Pershendetje,
    Sa eshte distanca ne km ju lutem nga hoteli juaj tek spa e BANJISHT?
    Ju faleminderit,

    Alba

    • spa September 19, 2016 at 9:10 pm - Reply

     Distanca nga hoteli i Venec-it deri ne Banjisht eshte rreth 7 km.

Leave A Comment