Recepsioni:
Punon nga ora 07:00-22:00

 • Check out deri në orën 10:00
 • Check in nga ora 12:00

Mënyra e pagesës:

 • Kesh
 • Karta krediti dhe debiti (Visa dhe Mastercard)
 • Transferta Bankare ( Profature/Faturë)

Oraret e hajeve:

 • Mëngjesi 07:00-09:00
 • Dreka 12:00-14:00
 • Darka 19:00-21:00

Klientit i ofrohen disa zgjedhje gjatë secilës haje. Kuzhina kryesisht ofron specijalitete, lokale, ballkanike dhe mesdhetare.

Shërbimet mjeksore:
Kujdes mjeksor në hotel 24 orë
Terapiat ofrohen nga e Hëna deri të Shtunën në intervalin 07:00-14:45, ndërsa hidroterapia nga ora 07:00-17:00, si dhe ditën e Diel me orar të shkurtuar.

Të përgjitshme:

 1. Të gjithë dhomat disponojnë TV dhe sistem kabllor ku mund të ndiqni 24 kanale televizive të rajonit që emitojnë sinjal përmes sateliteve.
 2. Dhomat kanë telefon
 3. Rryma elektrike në hotel është 220 V

Llogaritë bankare:

Denarë MKD
Numri tatimor: 4008993100507
Numri i llogarisë: 290 2000001293 42
Banka: TTK Bank

Euro €
BENEFICIARY: Debarski Banji-Capa Macedonia
IBAN: MK07290701000279730
BENEFICIARIES BANK: TTK Banka A.D. Skopje
SWIFT CODE: TTXBMK2X