Recepsioni:
Punon nga ora 6:30:00-21:30

 • Check out deri në orën 10:00
 • Check in nga ora 11:00

Mënyra e pagesës:

 • Kesh
 • Karta krediti dhe debiti (Visa dhe Mastercard)
 • Transferta Bankare ( Profature/Faturë)

Oraret e hajeve:

 • Mëngjesi 07:00-09:00
 • Dreka 12:00-14:00
 • Darka 19:00-21:00

Klientit i ofrohen disa zgjedhje gjatë secilës haje. Kuzhina kryesisht ofron specialitete, lokale, ballkanike dhe mesdhetare.

Shërbimet mjekësore:
Kujdes mjekësor në hotel 24 orë
Terapiat ofrohen nga e Hëna deri të Dielen në intervalin 06:30-14:20, ndërsa hidroterapia nga ora 06:30-17:00.

Të përgjitshme:

 1. Të gjithë dhomat disponojnë TV dhe sistem kabllor ku mund të ndiqni disa nga televizionet më të mira të rajonit që emitojnë përmes sateliteve.
 2. Dhomat kanë telefon
 3. Rryma elektrike në hotel është 220 V

Llogaritë bankare:

Denarë MKD
Numri tatimor: 4008993100507
Numri i llogarisë: 290 2000001293 42
Banka: TTK Bank

Euro €
BENEFICIARY: Debarski Banji-Capa Macedonia
IBAN: MK07290701000279730
BENEFICIARIES BANK: TTK Banka A.D. Skopje
SWIFT CODE: TTXBMK2X