За жал принудени сме да го исклучиме онлине сервисот за резервации на соби, бидејќи до Ноември 2018 имаме многу мал број на слободни соби. Затоа ве молиме за резервации да се јавите директно на следните телефонски броеви:

Бањишт +389 46 831 092 или +389 46 832 680

Косовраст +389 46 842 222 или +389 46 842 095

Однапред Ви се заблагодаруваме и чекаме на вашиот телефонски повик.