Rецепција:
Работно време 07:00-22:00

  • Одјавување (Check out) до 10:00 часот
  • Пријавување (Check in) од 12:00 часот

Начини на плаќање:

  • Во готово
  • Со платежни картички Visa и Mastercard
  • Преку жиро сметка ПроФактура/Фактура

Оброци:

  • Доручек 07:00-09:00
  • Ручек 12:00-14:00
  • Вечера 19:00-21:00

При секој оброк на клиентот и се нудат неколку врсти на јадење од кои можете да одберете. Се нудат разни локални слецијалитет и од регионот, како и медитеранска храна.

Медицинските услуги:
24 часа медицински персонал во хотелот
Терапиите се нудат од Понеделник до Недела во интервалот 07:00-14:45, додека хидротерапијата работи од 07:00-18:00. Во висока сезона терапиите можат да работат и покасно.

Жиро сметки:

Денари МКД
Данолен број: 4008993100507
Број на сметка: 290 2000001293 42
Банка: TTK Bank

Девизна €
BENEFICIARY: Debarski Banji-Capa Macedonia
IBAN: MK07290701000279730
BENEFICIARIES BANK: TTK Banka A.D. Skopje
SWIFT CODE: TTXBMK2X