Ценовник на пакети

Стандардни соби

290

Модерни Соби

330

Апартмент

450

    Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

  • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
  • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
  • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.

Стандардни соби

209

Модерни Соби

237

Апартмент

321

    Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

  • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
  • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
  • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.

Стандардни соби

27

Модерни Соби

31

Апартмент

43

Цената е за смествање на 1 лице со полн пансион (доручек, ручек и вечера). За да ги користите нашите бањски услуги, задолжително треба да направите лекарска контрола за што еднократно треба да се плати 20 Евра.

Напомена: Ние не нудиме едно креветни соби. Доколку сакате да се сместувате сами во двокреветна соба, треба да се плати +50% од редвната цена на ноќевање, во спротивно ќе се сместувате во соба со други клиенти од истиот пол.