Сместен во центар на градот Дебар, хотел Венец е третиот хотел на Дебарски Бањи. Тој нуди многу модерни сместувачки капацитети со ниска цена, и е единствено и најдобро решение за сите странски посетители во овој град.

Хотелот располага со:

 • 12 Двокреветни соби
 • 2 Апартмани
 • 1 Ресторант
 • Ресторант за свадби, бизнис средби, семинари …
 • Летна тераца со скара и парк, со вкупно површина од над 300 м2
 • Бесплатен паркинг за возила и автобуси
 • Бесплатен безжичен интернет WiFi
 • и т.н.

Ценовник

Двокреветна соба

41

Еднокреветна соба

31

Апартман

60
  Цените се по соба и вклучуваат:

 • Сместување
 • Доручек
 • ДДВ и Туристичка такса

Двокреветна соба

51

Еднокреветна соба

36

Апартман

70

  Цените се по соба и вклучуваат:

 • Ноќевање
 • Доручек
 • Вечера
 • ДДВ и Туристичка такса

Двокреветна соба

61

Еднокреветна соба

41

Апартман

80

  Цените се по соба и вклучуваат:

 • Ноќевање
 • Доручек
 • Ручек
 • Вечера
 • ДДВ и Туристичка такса

Плаќањето може да се врши во кеш, со платежни картички Виза и Мастеркард, и преку жиро сметка (профактура/фактура)

Фото Галерија