Вашето мислење е многу важно за нас!

Долку имате прашања, коментари или предлози, ве молиме пополнете го формуларот подолу, а ние ќе ви одговориме преку е-маил во наредните 24 работни часа. Исто така можете да ни пишете и нашата е-маил адреса info (at) bdcapa.com или во фејсбул www.fb.com/DebarskiBanji

  Име и презиме

  E-mail

  Телефонски број

  Предмет

  Вашата порака

  Внесете ги следните 4 букви и броеви на полето под нив
  To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

  Телефонски броеви

  Бањишт

  046 831 092 ;  046 832 680
  069 22 40 964
  089 72 10 10 68 777
   845 262 3902
  0845 868 1519
  022 508 5587

   

  Косовраст
  046 842 222 ; 046 842 095

   

  Е-маил
  info (at) bdcapa.com