water-world

Термо-минералните води

Прогласени како најлековити бањски води во Европа што нудат брзо, ефективно и без болно лекување на разби болести,

banjishti

Бања БАЊИШТЕ

Инспирирана од вековната традиција и убавата природа околу неа, ова бања е единствено место каде најдете истовремено лекување и релаксација.

kosovrast

Бања КОСОВРАСТ

Прекрасна бања заoкружена со преубави пејсажи и со лјубезен персонал кој ќе се погрижи да се чуствувате како да престојувате во својот дом.

Зошто нашите бањи се најдобри?

  • Вековна традиција и над 65 години искусво во бизнисот
  • 100% природни и уникатни тремани
  • На ваше располагање се над 190 вработени
  • Модерни сместувачки капацитети
  • Над 20 000 клиенти годишно ги користат нашите услуги
  • [/fusion_li_item] [/fusion_li_item]

Сведоштва на нашите клиенти

Дојдов со четри а дома си одам со две, исправена, освежена и и со многу почитивна енергија. Морам да кажам дека за сето ова заслужни се целиот медицински персонал кој функционира перфектно и целиот услужен персонал
В. Ристеска, Прилеп, МК
Тука не само штп се лекувам во неверојатно добри услови, но во исто време се чуствувам и како турист!
Б. Скендери, Тепелене, АЛ
Пријатно бевме изненадени и возхитани затоа што сте успеале тој божиј дар да го претворите во рај, да го оплемените и внатре во објектите, но и во негова непосредна надвореност. Сума, сумарум, восхитувачки делувате во целост со вашата искрајност…
Здружение на пензионери, Прилеп, МК
Преку овој емаил сакам да ја истакнам мојата заблагодареност, ние се лекувавме и релаксиравме во исто време, ова навистина е вистинско чудо.
Фамиилија С., Валона, АЛ
Ви се заблагодарувам што се грижевте за мојот татко во вашата бања. Господ да ве благослови вас и вашиот персонал.
Б. Кривца, Тексас, САД
Како секогаш, навистина многу ја цениме вашето гостопримство. Ние се чуствуваме како да сме дома за време на престојот. Ви пожелуваме се најдобро!
П.Бахоли & Е. Смоктхина, Приштина, КС
Многу ме изненади финиот однос на хотелскиот и медицинскиот персона. Продолжете да работите така а васите успеси од ден на ден ќе бидат поголеми.
Ангеле Групче, Охрид, МК

Последни вести

Онлајн резервација

rezervim

Фејсбук

Следете не во фејсбук

Tura Virtuele 360°

360tour