Бања Косовраст, е современ ресорт со 75 модерни соби, сите со поглед кон Дебарското Езеро. Прекрасна природа, високи планини, кањонот на реката Радика, Дебарското Езеро Шпилје и пешачките патеки, се најпогодното место за релаксирачки прошетки како и за оние што бараат авантури и предизвици. Водата богата со здравје, со векови има докажано дека е единствено решение за лекување на разни болести.
Бања Косовраст има професионален лекарски тим кој ги применува старите природни фактори како и најсовремените достигнувања во медицината. Резултатите внимателно се следаат и се споредуваат со планираните. Особено внимание се обврнува за мотивирање на клиентите за активно учество во реализација на сите планирани активности, за ефективен третман за време на престојот.

Ценовник на пакети

Модерни Соби

300

Апартмент

400

ВИП Апартмент

500

  Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

 • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
 • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
 • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.
 • Туристичка Такса и ДДВ.

Модерни Соби

216

Апартмент

286

ВИП Апартмент

356

  Горенаведените цени се за 1 лице и во пакетот се вклучува:

 • Сместувањето со Полн Пансион (доручек, ручек и вечера)
 • Сите лекарски прегледи при престојот во нашите бањи
 • Сите терапии препишани од лекарот при прегледот, освен рачната масажа која се наплаќа екстра 5 Евра по термин.
 • Туристичка Такса и ДДВ.

Модерни Соби

28

Апартмент

38

ВИП Апартмент

48

Цената е за смествање на 1 лице со полн пансион (доручек, ручек и вечера). За да ги користите нашите бањски услуги, задолжително треба да направите лекарска контрола за што еднократно треба да се плати 20 Евра.

Напомена: Ние не нудиме едно креветни соби. Доколку сакате да се сместувате сами во двокреветна соба, треба да се плати +50% од редвната цена на ноќевање, во спротивно ќе се сместувате во соба со други клиенти од истиот пол.

Семстувањето на деца од 0-5 години е бесплатно.

Вилата е мал хостел со 13 соби што се наоѓа на 100 метри од хотелот.

Телефонски броеви за контакт

Од Македонија

 • 046 842 222
 • 046 842 095
[/fusion_builder_column_inner]

Од странство

 • + 389 46 842 222
 • + 389 46 842 095

Што нуди хотелот?

Генерално

 • Парк
 • Тераца
 • Лифт
 • Продавници во близина
 • Ресторант
 • Џамија
 • Централно греење
 • Лекарски прегледи
 • Просторија за пушачи
 • Бесплатен Wifi Интернет
 • Бесплатен отворен паркинг за коли и автобуси

Активности

 • Хидротерапија/ затворени базени
 • Фанготерапија
 • Електротерапија
 • Масажа
 • 24 часа лекарска нега
 • Екскурзии
 • Патеки за пешачење

Услуги 

 • Факс
 • Фотокорие
 • Рент на лаптоп
 • Транфери од аеродром
 • Трансфери од граничните премини
 • Рент а кар услуги