Рецепсија:
Работно време од 6:30:00 до 21:30

  • Check out до 10:00
  • Check in од 12:00

Начини на плаќање:

  • Во готово
  • Платежни картички (Visa и Mastercard)
  • Жиро сметка (Профактура/Фактура)

Распоред на оброци:

  • Доручек 07:00-09:00
  • Ручек 12:00-14:00
  • Вечера 19:00-21:00

При секој оброк на клиентот и се нудат неколку врсти на јадење од кои можете да одберете. Се нудат разни локални слецијалитет и од регионот, како и медитеранска храна.

Медицинските услуги:
24 часа медицински персонал во хотелот
Терапиите се нудат од Понеделник до Сабота во интервалот 07:00-14:45, додека хидротерапијата работи од 07:00-17:00, како и во Недела со скратено работно време.

Жиро сметки:

Денари МКД
Данолен број: 4008993100507
Број на сметка: 290 2000001293 42
Банка: TTK Bank

Девизна €
BENEFICIARY: Debarski Banji-Capa Macedonia
IBAN: MK07290701000279730
BENEFICIARIES BANK: TTK Banka A.D. Skopje
SWIFT CODE: TTXBMK2X