Rezervimet online janë përkohësisht të mbyllura për shkak të kërkesave të shumta që kemi për muajin Shtator dhe Tetor. Ju lutemi për rezervime të na kontaktoni vetëm përmes telefonit në numrat:

Banjisht +389 46 831 092 ose +389 46 832 680

Kosovrast +389 46 842 222 ose +389 46 842 095

Ju faleminderit për mirëkuptimin.