Na intereson mendimi dhe pyetjet tuaja !

Mënyra më e preferuar e komunikimit për ne është përmes internetit. Të gjitha pyetjeve tuaja mundohemi që t’ju përgjigjemi brenda 24 orëve, përveç në fundjavë dhe festa. Prandaj lirisht na kontaktoni duke plotësuar formularin më poshtë. Komentet, sugjerimet  kritikat dhe pyetjet tuaj i presim me padurim.

  Emri dhe mbiemri

  E-mail

  Numri i telefonit

  Subjekti

  Mesazhi

  Shkruani 4 germat dhe numrat në fushën më poshtë
  To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

  Numrat e telefonit

  Banjisht
  076 33 00 77; 046 831 092 ;  046 832 680

  • +389 76 330 077
  • +389 46 831 092
  • +389 46 832 680

  Kosovrast
  071 222 440; 046 842 222 ; 046 842 095

  • +389 71 222 440
  • +389 46 842 095
  • +389 46 842 222

  E-mail
  info (at) bdcapa.com