Në qendër të qytetit të Dibrës, ndodhet hoteli i tretë i Banjave të Dibrës me emrin Venec. Ky hotel ofron akomodim në kushte mjaft moderne dhe është mjaft i përshtatshëm për të gjithë turistët që vizitojnë këtë qytet.

Hoteli disponom me:

 • 12 dhoma dyshe dhe
 • 2 apartamente
 • 1 Restorant A-la-carte
 • Restorant për evenimente, takime biznesi, seminare …
 • Teracë verore dhe park me sipërfaqe prej 300 m2
 • Parking për makina falas
 • Internet WiFi falas
 • etj.

Çmimet

Dhomat dyshe

41

Dhomat teke

31

Apartamenti

60
  Çmimi është për dhomë dhe përfshihet:

 • Flejtja
 • Mëngjesi
 • TVSH dhe taksat turistike

Dhomat dyshe

51

Dhomat teke

36

Apartamenti

70

  Çmimi është për dhomë dhe përfshihet:

 • Flejtja
 • Mëngjesi
 • Darka
 • TVSH dhe taksat turistike

Dhomat dyshe

61

Dhomat teke

41

Apartamenti

80

  Çmimi është për dhomë dhe përfshihet:

 • Flejtja
 • Mëngjesi
 • Dreka
 • Darka
 • TVSH dhe taksat turistike

Pagesa mund të bëhet në kesh, me kartela krediti Visa dhe MasterCard si dhe përmes llogarisë bankare (profaturë/faturë)

Foto galeria