Në një lartësi mbidetare prej 880 metra, në zemrën e një rripi malor të mbushur me pisha të larta, ndodhet resorti më i vjetër në rajon me emrin Banjisht. Atmosfera e qetë dhe relaksuese nuk është e gjitha çka ofron ky resort. Në Banjisht do të gjeni shërbime mjekësore me ujëra termo-minerale, fangoterapi natyrale, fizioterapi dhe shumë aktivitete tjera për t’ju mbajtur në formë dhe për të regjeneruar shëndetin tuaj.

Me respekt për historinë dhe traditën, si dhe për të mos e prishur bukurinë dhe harmoninë që ka arritur majat më të larta në këtë vend të shenjtë, Banjisht-i ka ruajtur pamjen e tij tradicionale arkitekturore. Në brendësi resorti ofron akomodim modern dhe luksoz jo vetëm për të kaluar një natë, por edhe për të shijuar llixha, për një periudhë më të gjatë.

Me respekt për historinë dhe traditën, si dhe për të mos e prishur bukurinë dhe harmoninë që ka arritur majat më të larta në këtë vend të shenjtë, Banjisht-i ka ruajtur pamjen e tij tradicionale arkitekturore. Në brendësi resorti ofron akomodim modern dhe luksoz jo vetëm për të kaluar një natë, por edhe për të shijuar llixha, për një periudhë më të gjatë.

Ju presim në Banjisht Hotel & SPA .

Çmimet e akomodimit

Dhomat Standarde

290

Dhomat Moderne

330

Apartamenti

450
  Çmimi i paketës është për 1 person dhe në të përfshihet:

 • Akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë)
 • Kontrollet mjekësore gjatë kohës së qëndrimit
 • Të gjitha terapiat që mjeku i cakton për ju gjatë ekzaminimit, përveç masazheve që paguhet ekstra 5 euro për çdo seancë.

Dhomat Standarde

209

Dhomat Moderne

237

Apartamenti

321
  Çmimi i paketës është për 1 person dhe në të përfshihet:

 • Akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë)
 • Kontrollet mjekësore gjatë kohës së qëndrimit
 • Të gjitha terapiat që mjeku i cakton për ju gjatë ekzaminimit, përveç masazheve që paguhet ekstra 5 euro për çdo seancë.

Dhomat Standarde

27

Dhomat Moderne

31

Apartamenti

43

Në çmim përfshihet akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë).  Për të shfrytëzuar shërbimet mjekësore kontrolli mjekësor është i detyrueshëm dhe kushton 20 Euro për person.

Numrat e telefonit

Brenda Maqedonisë

 • 046 831 092
 • 046 832 680
[/fusion_builder_column_inner]
Jasht Maqedonisë

 • + 389 46 831 092
 • + 389 46 832 680
 • Numri Vodafone 069 22 40 964

Çfarë ofron hoteli?

Të përgjithshme

 • Park
 • Tarracë/verandë
 • Ashensor/lift
 • Dyqane pranë hotelit
 • Restorant
 • Xhami
 • Ngrohje qëndrore
 • Kujdes mjeksor
 • Nuk konsumohet duhan
 • Internet WiFi Falas
 • Parking i hapur për makina/autobus Falas
Aktivitete 

 • Qendër Estetike
 • Hidroterapi/Pishina të mbyllura
 • Fangoterapi
 • Elektroterapi
 • Masazhe
 • Kujdes mjeksor 24 orë
 • Kënd lojrash për fëmijë
 • Librari
 • Ekskurzione
 • Rrugica për vrap/ecje
Shërbime 

 • Faks
 • Fotokopie
 • Laptop kundrejt pagesës
 • Tranfere nga aeroportet
 • Transfere nga pikat kufitare
 • Makina me qira
 • Analiza laboratorike