Kosovrasti është një resort modern me kapacitet total prej 75 dhoma, të gjitha me pamje drejt liqenit të Dibrës. Pejsazhet mahnitëse, liqeni i Dibres dhe kanjoni i lumit Radika, e bëjnë këtë resort një vend të përshtatshëm si për shëtitje relaksuese ashtu edhe për adventuara të paharueshme.

Ujëra termale të pasura me shëndet dhe jetë. me shekuj kanë vërtetuar aftësitë e tyre magjike në shërimin dhe trajtimin e shumë sëmundjeve. Stafi mjekësor aplikon metodat e vjetra natyrale në kombinim me risitë më të fundit shkencore për të aritur rezulltate sa më të mira trajtimi. Vëmendje speciale i kustohet motivimit të klientëve për participim aktiv dhe të vazdhueshëm në ndjekjen e programeve dhe aktiviteteve të planifikuara për ata.

Çmimet e akomodimit

Modern

330

Apartamenti

450

VIP Apartamenti

500

Villa - RISI !

220
  Çmimi i paketës është për 1 person dhe në të përfshihet:

  Akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë)
  Kontrollet mjekësore gjatë kohës së qëndrimit
  Të gjitha terapiat që mjeku i cakton për ju gjatë ekzaminimit, përveç masazheve që paguhet ekstra 5 euro për çdo seancë.
  TVSH dhe taksat turistike

Dhomat Moderne

237

Apartamenti

286

VIP Apartamenti

356

Villa - RISI !

160
  Çmimi i paketës është për 1 person dhe në të përfshihet:

  Akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë)
  Kontrollet mjekësore gjatë kohës së qëndrimit
  Të gjitha terapiat që mjeku i cakton për ju gjatë ekzaminimit, përveç masazheve që paguhet ekstra 5 euro për çdo seancë.
  TVSH dhe taksat turistike

Dhomat Moderne

28

Apartamenti

38

VIP Apartamenti

48

Në çmim përfshihet akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë). Për të shfrytëzuar shërbimet mjekësore kontrolli mjekësor është i detyrueshëm dhe kushton 20 Euro për person.

Villa ndodhet 100 m larg hotelit te Kosovrastit dhe ka 13 dhoma te cilat jane krejtesisht te renovuara. 

Shënim: Dhomat në hotelin tonë disponojnë të paktën 2 krevet. Nëse dëshironi që të akomodoheni vetë në një dhomë dyshe, atëherë duhet të paguani +50% për shtratin tjetër që nuk shfrytëzohet. Në të kundërt do të akomodoheni me një klient tjetër në dhomë të po të njejtës gjini.

Numrat e telefonit

 Brenda Maqedonisë

 • 046 842 222
 • 046 842 095

[/fusion_builder_column_inner]

 Jasht Maqedonisë

 • + 389 46 842 222
 • + 389 46 842 095

Çfarë ofron hoteli?

Të përgjithshme

 • Park
 • Tarracë/verandë
 • Ashensor/lift
 • Dyqane pranë hotelit
 • Restorant
 • Xhami
 • Ngrohje qëndrore
 • Kujdes mjeksor
 • Nuk konsumohet duhan
 • Internet WiFi Falas
 • Parking i hapur për makina/autobus Falas

Aktivitete 

 • Hidroterapi/Pishina të mbyllura
 • Fangoterapi
 • Elektroterapi
 • Masazhe
 • Kujdes mjeksor 24 orë
 • Ekskurzione
 • Rrugica për vrap/ecje

Shërbime 

 • Faks
 • Fotokopie
 • Laptop kundrejt pagesës
 • Tranfere nga aeroportet
 • Transfere nga pikat kufitare
 • Makinë me qira