spa

About spa

This author has not yet filled in any details.
So far spa has created 66 blog entries.

Thirje per kuvend 2024

Te nderuar, Ju informojme qe kuvendi i aksionereve do te mbahet ne date 21.05.2024, ne ora 10:00, tek zyrat e Banjave te Dibres Capa, prane hotel Venec-it. Me poshte i gjeni te bashkangjitura materialet dhe rendin e dites. јавен повик 2024 Предлог Одлука за исплата на дивиденда и утврдување на дивиденден календар Предлог Одлука

2024-04-22T13:39:36+02:00

Thirje per kuvend te aksionereve 2023

Banjat e Dibres Capa SH.A., ju informojne se me date 22.06.2022 në orën 10:00 në Restorant Uraniku, do të mbahet kuvendi vjetor i aksionereve të kësaj ndërmarje. Rendi i ditës si dhe vendimet të cilat do të duhet të meren, i gjeni në attachment në fajlet më poshtë.

2023-05-22T12:45:47+02:00

Thirje per Kuvend te aksionereve 2022

Banjat e Dibres Capa SH.A., ju informojne se me date 21.06.2022 në orën 10:00 në Restorant Uraniku, do të mbahet kuvendi vjetor i aksionereve të kësaj ndërmarje. Rendi i ditës si dhe vendimet të cilat do të duhet të meren, i gjeni në attachment në fajlet më poshtë. Jавен повик

2022-05-16T12:06:39+02:00

Thirje per Kuvend te aksionereve 2021

Banjat e Dibres Capa SH.A., ju informojne se me date 24.06.2021 ne oren 10:00 ne Restorant Uraniku, do te mbahet kuvendi vjetor i aksionereve te kesaj ndermarje. Rendi i dites si dhe vendimet te cilat do te duhet te meren, i gjeni ne attachment ne fajlet me poshte. Јавен повик

2021-05-27T09:05:46+02:00

Covid Discount

Të nderuar miq, Si klient të rregullt të Banjave të Dibrës Capa që keni lënë numrin tuaj të kontaktit gjatë proçeseve të mëparshme të rezervimit, në shenjë faleminderimi përmes një linku special që e keni më poshtë, Ju ofrojmë që të bëni rezervim për muajin Qershor në Banjisht, me 10% zbritje nga çmimet e

2020-06-03T14:14:44+02:00

Thirrje publike per kuvend 2020

Друштво за бањски туризам и телесна рехаблитација Shoqatapërturizëmbanjordherehabilitimshëndetesor АД ДЕБАРСКИ БАЊИ-ЦАПА. SH.A.BANJAT E DIBRES CAPA Бр.-Nr. 02-61/3 __________22.05.2020 год.vit Дебар-Diber Врз основа на член 384,385 и 388 од Законот за трговски друштва (службен весник на Република Македонија бр.28/04,84/05,25/07,87/08,42/10,48/10,24/11,166/12) како и врз основа на Член 44 и 45 од Статутот на Ад Дебарски Бањи-Цапа, а согласно

2020-05-22T14:28:17+02:00

Thirje publike per kuvend 2019

Друштво за бањски туризам и телесна рехаблитација Shoqatapërturizëmbanjordherehabilitimshëndetesor АД ДЕБАРСКИ БАЊИ-ЦАПА. SH.A.BANJAT E DIBRES CAPA Бр.-Nr. 02-60/3 __________02.05.2019 год.vit Дебар-Diber Врз основа на член 384,385 и 388 од Законот за трговски друштва (службен весник на Република Македонија бр.28/04,84/05,25/07,87/08,42/10,48/10,24/11,166/12) како и врз основа на Член 44 и 45 од Статутот на Ад Дебарски Бањи-Цапа, а согласно

2019-05-21T12:10:00+02:00

Aqua Spark Kosovrast

Në 22 Qershor 2018, zyrtarisht u inagurua Aqua Parku i parë me ujëra termo minerale në Maqedoni dhe Ballkanin Jug-Perëndimor. Projekti u emërua Aqua Spark, ku Aqua qëndron si sinonim për burimet e famshme ujore të Dibrës, ndërsa SPARK ke dy kuptime: Është bashkrim i dy fjalëve SPA dhe PARK =

2020-09-01T10:47:18+02:00Tags: , , |
Go to Top