Jemi të liçensuar nga Ministria e Shëndetësisë e R.M. për shërim banjor dhe terapi fizikale. Gjithashtu kemi bashkëpunim edhe me Fondin e Shëndetësisë. Shërbimet tona mjekësore rekomandohen për trajtimin dhe shërimin e shumë sëmundjeve dhe një listë të shkurtër e kemi paraqitur më poshtë. Për konsultime me mjekët tanë na kontaktoni në numrat e telefonit ose përmes e-mailit.

artritisSëmundjet e aparatit lokomotor
Sëmundjet reumatike inflamatore (subakute dhe kronike)
Poliartriti reumatik kronik
Spondiliti ankilozant
Artriti reumatik
Artritet e tjera seronegative
Osteoartritet
Spondiloartrozat
Periartritet
Tendinitet
Entesitet
Synd. I tunelit karpal
Atrofite muskulare
Mialgjite
Schleronia

Sëmundjet e sistemit nervor
Dëmtimet e sistemit nervor periferik
Paralizat kompresive që prekin një nerv se një pleksus
Synd. e pleksit brakial
Raikulopatia lumbosakrale
Paraliza e n. facial
Polyradikuloneuritet
Rehabilitimi I deicitit neurologjik pas aksidenteve cerebro-vaskular
Sëmundjet demilinizuese (Scleroza Multiplex)
Sëmundja e parkinsonit
Paraliza Cerebrale
Ataxia spinocerebellare (M.Friedereich)

elektroterapia ultratingujSëmundjet e sistermit Gastro-Intestinal
Gastriti atrofik kronik
Ulcera Gastro-Duoenale peptike
Regurgitimi Gastro-Ezofaggeal
Konstipacioni kronik
Kalkulozat biliara
Inflamacionet e fshikees biliare
Sëmundja inflamatore e Kolonit (Coliti ulcerativ, M.Crohn)

Sëmundjet e sistemit respirator
Bronkiti kronik
Astma Broniale
Sinusitet
Rinitet
Frangtet
Laringitet

Sëmundjet e sistemit Uro-Gjenital
Inflamacionet kronike të veshkëve, vezikës dhe rrugëve urinare
Nefrolitiazat
Proçeset inflamatore të organeve gjenitale:
Vaginiti
Cerviciti
Endometriti
Sëmundjet inflaatore Pelvike
Insuficienca ovariale dhe uterusit
Steriliteti femëror (primar dhe sekondar)

Sëmundjet endokrine
Obesiteti
Hyperuricemia

Sëmundjet ortopedike dhe gjendjet post-traumatike
Rehabilitimi pas polytraumave
Rehabilitimi i frakturave, luksacioneve dhe subluksacioneve
Rehabilitimi i kontrakturave post traumatike
Diskopatite pre dhe post operaive

Sëmundjet e lëkurës
Eczemat
Psoriazat
Infeksionet e lëkurës:
Dermatophitosat
Candidiasa
Tinea
Versikolor
Herpes Simplex
Herpes Zoster
Acent