Lajme

Aqua Spark Kosovrast

Në 22 Qershor 2018, zyrtarisht u inagurua Aqua Parku i parë me ujëra termo minerale në Maqedoni dhe Ballkanin Jug-Perëndimor. Projekti u emërua Aqua Spark, ku Aqua qëndron si sinonim për burimet e famshme ujore të Dibrës, ndërsa SPARK ke dy kuptime: Është bashkrim i dy fjalëve SPA dhe PARK =

2020-09-01T10:47:18+00:00Tags: , , |

Ministri Konovalov viziton sportistet Rus

Kryetari i Komitetit Mbikqyreës të Sportistëve Rus, njëkohësisht edhe Ministër i Drejtësisë në Rusi, Z. Alexander Konovalov, vizitoi reprezentacionin e lundrimit i cili është duke u trajnuar në Dibër nga 6 Shkurti 2017 deri me 19 Mars 2017. Ministri qëndroi bashkë me sportistët në Hotelin e Banjisht-it nga data 9 deri më 11 Mars. Në

2019-02-27T12:27:45+00:00

Mirënjohje nga Ministria e Ekonomisë

Me rastin e Ditës Botërore të Turizmit në 27 Shtator 2016, Ministria e Ekonomisë të Maqedonisë ndau mirënjohje për më të suksesshmit nga sektori i turizmit, në 6 kategori dhe disa nëngrupe. Banjat e Dibrës Capa pranuan mirënjohje ne kategorine e hoteleve më të sukseshme për vitin 2016, në nëngrupin e Turizmit SPA. Vlersimet

2019-02-27T12:27:45+00:00

Investime të reja në Banjisht

Gjatë vitit 2016 u renovuan mbi 1400 m2 hapësire dhe Hotelin dhe Banjën e Banjisht-it: - Hoteli tash me posedon 2 pishina te reja, 4 herë më të mëdha nga ata të mëparshmet, - Një qendër trajtimesh të risistemuar dhe me pamje moderne - Restorant të mrekullueshëm me kapacitet prej 350 persona dhe verandë me

2019-02-27T12:28:02+00:00

Balkan SPA AWARD 2015

Maqedonia këtë vit ishte organizatore e evenimentit të njohur Balkan SPA Awards, i cili ka për qëllim të zgjedh më të mirët në indurstinë SPA. Shpërblime u ndanë në 8 kategori të ndryshme, ku konkuruan pjesmarës nga 8 vende të ndryshme të Balkanit: Greqi, Turqi, Shqipëri, Sërbi, Bulgari, Kosovë, Maqedoni dhe Rumani. Banjat e Dibrës

2019-02-27T12:28:05+00:00

Fituam çmimin “Resorti më i mirë mjeksor”

Në takimin e radhës të Aleancës Balkanike të Asociacioneve të Hotelierisë (BAHA) që u mbajt këtë vit në Kosovë nga data 4 deri më 6 Qershor 2015, Banjat e Dibrës Capa fituan çmimin Resorti më i mirë i vitit 2014 që ofron shërbime mjekësore. Çmimet u dorëzuan në Hotel AFA në Prishtinë, ku i pranishëm

2015-06-12T17:02:13+00:00

Vizitë nga touroperatorët Rus

Një grup prej 13 touroperatorë Rus vizituan Banjat e Dibrës Capa në 25 Prill 2015. Kjo vizitë erdhi si rezulltat i prezantimit që u bëmë Banjave të Dibrës në panairin ndërkombëtar të Turizmit Mitt 2015 të zhvilluar në Moskvë nga data 18-22 Mars 2015. Touroperatorë shfaqën interes për të frekuentuar nga afër qendrat tona kurative, prandaj

2015-04-29T09:54:23+00:00

Reprezentacioni Rus i kanotazhit

Kushtet perfekte të Liqenit të Dibrës tërhoqën reprezentacionin Rus të kanotazhit të udhëhequr nga Z. Seva Rozhkov, që këtë vit trajnimet ti zhvillojnë në qytetin e Dibrës. Liqeni ynë edhe në dimër është optimal për këtë sport sepse malet e larta që e rrethojnë, e mbrojnë atë nga erërat e fuqishme duke shmangur valëzimet dhe ngricat e ujit

2015-04-24T21:56:01+00:00

Hapja solemne e hotelit Kosovrast

Në 17 Maj 2014, pas me shumë se dy muaj pune intenzive, rihapet për funksionim normal hoteli i renovuar i Kosovrastit. Shiritin e prenë kryetari i BDI-së Z. Ali Ahmeti, Gjenerapi Z. Gëzim Ostreni dhe pronari i Banjave të Dibrës Z. Mexhit Capa. Projekti i renovimit përfshihu restorantin e hotelit, recepsionin, hollin e pritjes si dhe

2015-04-08T11:15:46+00:00