Banjat e Dibres Capa SH.A., ju informojne se me date 24.06.2021 ne oren 10:00 ne Restorant Uraniku, do te mbahet kuvendi vjetor i aksionereve te kesaj ndermarje. Rendi i dites si dhe vendimet te cilat do te duhet te meren, i gjeni ne attachment ne fajlet me poshte.