Banjat e Dibres Capa SH.A., ju informojne se me date 21.06.2022 në orën 10:00 në Restorant Uraniku, do të mbahet kuvendi vjetor i aksionereve të kësaj ndërmarje. Rendi i ditës si dhe vendimet të cilat do të duhet të meren, i gjeni në attachment në fajlet më poshtë.