Të nderuar miq, Si klient të rregullt të Banjave të Dibrës Capa që keni lënë numrin tuaj të kontaktit gjatë proçeseve të mëparshme të rezervimit, në shenjë faleminderimi përmes një linku special që e keni më poshtë, Ju ofrojmë që të bëni rezervim për muajin Qershor në Banjisht, me 10% zbritje nga çmimet e regullta që i kemi.

Ju informojmë që oferta vlen vetëm për rezervimet e reja nga 01/06/2020 deri më 30/06/2020, që do të bëhen vetëm përmes INTERNETIT. Rezervimet ne telefon ose permes kanaleve tjera të rezervimit, vazhdojnë me çmimin e rregullt.

Zbritje llogaritet për çdo natë qe do të qëndroni në Banjisht. Gjithashtu duhet që një herë të paguani 20 Euro për kontrollin mjeksor, praktikë kjo e pandryshuar vite rradhazi, me çka mjeku do të përpilojë program specifik trajtimi ne Llixha për ju.

Informacione të përgjithshme
Data e ardhjes në hotel
Data e largimit nga hoteli
Kategoria e dhomës
Sa dhoma dëshironi?
Sa persona të ritur jeni?
Për verifikimin e rezervimit
Të dhënat personale
Emri dhe mbiemri
Adresa e juaj e e-mailit