Një group touroperatoresh nga Ukraina, me ftesë të Asociacionit të Hoteleve të Maqedonisë (HOTAM) vizituan Maqedoninë nga data 10 Tetor deri më 15 Tetor 2013. Me date 11 Tetor ata qëndruan në Banjat e Dibrës, në hotelin e Banjishtit me çrast u organizua nje mbëmje solemne ku pronari Capa dhe kryetari i komunes Lata përshendetën mysafirët.

Përveç Touroperatorëve, në mbrëmje ishte i pranishëm edhe kryetari i Dhomës Turistike të Ukrainës, Z. Пахља Анатолиј, i cili theksoi: “Ju falemindeojme shumë për mikpritjen si dhe për organizimin e kësas mbrëmje të mrekullueshme për ne. Kjo dëshmon më së miri se këta troje kanë një traditë të vjetër në Turizëm dhe ofrojnë kushte shumë të mira që përmbushin kërkesat e tregut Ukrainas, gjë të cilën ne nuk besonim se do ta gjenim në një qytet të vogël si Dibra”.

 

Emri

Adresa dhe kontakti

Emri i perfaqsuesve

1

Zlaten Tour

Киев, ул Старовкзаљна бр.23 оф. 309
http://www.zlatentour.com/i

Донцов Игор, директор

Донцова Ирина, менаџер

2

PASPARTU

Киев, ул. Богговутовскаја , бр. 4, оф. 102

+38044 425 74 74
www.paspartu.net.ua

Људмила Копа,

ген. директор,

Алла Ткач

3

Portali TURMIR

Киев, бул. Д.Народов, бр. 14-а, оф.21

+38044 2874000
www.turmir.com

Станислав Власенко, главен редактор

Бистрицкаја Викторија

4

ARTEX

Киев, ул.Грушевского, бр. 28/2, оф. 54
www.artex.com.ua

Наталија Сиренко, менаџер

Максим Сагањук

5

Мir bez granici

Киев, ул.

Острјанина Наталија, директор, Темченко Оксана,менаџер

6

Albena Travel

Киев, ул. Верхниј вал, бр. 4-а

+38044 455 94 42
www.albena.com.ua

Румен Спасов,

Генерален директор

7

Olvia Tour

Луцк, ул. Бендери, бр. 13/66

+38096 566 56 32
http://olvia-tur.com.ua/

Пашкевич Наталија, менаџер

Пашкевич Вадим, правник

8

Rodnik Travel

Киев, ул Еспланадна, бр.
http://rodnik.in/

Навроцка Наталија, менаџер, Левчук Людмила, правник

9

Vlad Art

Киев, ул. Ушинского, бр. 40, оф 22
http://vlad-art.com.ua/

Патлај Александр, заменик директор

10

Hotel Kamelot

Киев, ул. Мељникова, бр. 4,

+38044  465 93 93
www.kamelot.in.ua

Најден Стамболов,

11

Dhoma Turistike e Ukrainës

www.tourpalata.org.ua

Чеботарјова Свитлана
директор на западен регион, Соколова Ољга
вице-прецедател

12

Дав-клуб

Давид Пилојан, Евгенија Тихонова

13

Olerom-consulting

 

Олга Редзјук

14

Dhoma Turistike e Ukrainës

Пахља Анатолиј, прецедател

15

MIA Tour

Киев, ул. Кудрјавска, бр. 37
http://miatour.com.ua/

Старченко Лилија

16

Përfaqsues i ambasadës të R.M. në Ukrainë

Спасиќ Милош