Gjatë vitit 2016 u renovuan mbi 1400 m2 hapësire dhe Hotelin dhe Banjën e Banjisht-it:
– Hoteli tash me posedon 2 pishina te reja, 4 herë më të mëdha nga ata të mëparshmet,
– Një qendër trajtimesh të risistemuar dhe me pamje moderne
– Restorant të mrekullueshëm me kapacitet prej 350 persona dhe verandë me pamje nga parku
– Pishinat antike nga viti 1797 u rikonstruktuan dhe tani klientët tonë mund ti shfrytëzojnë për hidroterapi

Hoteli filloi së funksionuari ne 1 Prill 2016. Në vazhdim po ju paraqesim edhe disa fotografi ndërsa galeria e plotë do të publikohet së shpejti bashkë me një tour 360 shkallë të gjithë hotelit.